Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в Ергенът“ навлиза в

...
Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в Ергенът“ навлиза в
Коментари Харесай

Мадама отвлича Алек от „Ергенът“

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „ Ергенът “ навлиза в съдбоносен стадий. И тази седмица претендентките за сърцето на предприемача ще се впуснат във вълнуващи провокации, които ще слагат на тестване връзките посред им и ще доведат до нови междуличностни конфликти.

В сряда вечер (01 май) феновете на bTV ще станат очевидци на последната за този сезон самостоятелна сантиментална среща в „ Ергенът “. „ Гласът ти – музика за мен, очите ти улавят ме в плен, а когато те погледна, запитвам се за какво душите ни преплитат се “, с тези думи най-желаният „ ерген “ на България ще насочи към избраницата си специфична покана за уединение, което дава обещание да бъде повече от вълнуващо.

Алек ще дойде в имението с автомобил, с цел да води дамата на едно особено място в сърцето на замъка в Критиния, където двамата ще се насладят на изумително красива панорама в компанията само един на различен. Младенов ще изненада избраницата си и с нежно осъществяване на една от най-любимите си песни, а какво ще я накара безусловно да се разтрепери и да не сдържи сълзите си, следва да разберем тъкмо в 20:00 ч.

В същото време Наум ще насочи към останалите участнички в имението повече от любопитно предизвикателство, наречено „ Дами канят дами “. Тяхната задача ще е да си провеждат срещи по двойки между тях. Тъй като са нечетен брой, една от тях ще остане без „ партньорка “, само че това надалеч не значи, че тя ще бъде безгласна писмен знак – дори в противен случай. Когато срещите приключат, точно тя ще дефинира коя е била най-романтичната. А дамите от двойката победител ще могат да прекъсват диалози с Алек по време на коктейла когато и колкото пъти пожелаят.

Момичетата ще имат опция също по този начин да излеят душата си на белия лист на тематика „ Как те видях в профил през миналите месеци? “. Произведенията им обаче няма да бъдат адресирани към Алек, а към самите тях. Двойките, които ще пишат една за друга, ще бъдат избрани посредством чоп, а възприятията, които ще се излеят на белите листове, надалеч няма да бъдат единствено „ любовни “ и ще станат мотив за нови междуличностни пререкания. Вечерният коктейл ще бъде белязан от спор, противопоставящ правилата на претендентките за сърцето на Алек, а решението му по време на „ Церемонията на Розата “ ще изненада всички тях, както в никакъв случай до момента.

В четвъртък (02 май) следва вълнуващо пътешестване в миналото… Дамите следва да се потопят в достоверните гръцки обичаи и традиции и да се впуснат в яростна готварска конкуренция, правилни на максимата, че най-краткият пък към сърцето на един мъж минава през стомаха. Те ще би трябвало да подготвят обичайната гръцка вечеря с щипка кулинарна любовна магия. А менюто включва прясно опечени питки, ръчно навити лозови сарми, салата с печен патладжан и фета сирене и специфичният гръцки десерт мелекуни.

За да е сигурен, че девойките ще се покажат като блестящи домакини, Алек е извикал особено подкрепление от България… По време на вечерния коктейл участничките ще бъдат разтърсени от решението на една от тях да отвлече „ ергена “, с цел да го получи само и единствено за себе си. Дали Алек ще се появи за „ Церемонията на Розата “ и какво ще накара екипът на предаването да се отдръпна от снимачната площадка, следва да разберем в тази седмица.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР