Хилария Болдуин показа невероятната си фигура само три месеца след

...
Хилария Болдуин показа невероятната си фигура само три месеца след
Коментари Харесай

Никой не вярва, че съпругата на Алек Болдуин е майка на 5 деца след тази СНИМКА

Хилария Болдуин сподели невероятната си фигура единствено три месеца след раждането на петото си дете.

През септември 36-годишната хубавица и 62-годишният Алек Болдуин още веднъж станаха родители - двойката посрещна петото си дете. А тези дни (само три месеца след раждането) брачната половинка на артиста сподели фигурата си, снимайки се с най-малкия си правоприемник по долни дрехи.

Последователите й бяха смаяни от страхотната й фигура след толкоз малко време. Но не всички обаче споделиха този възторг. Както постоянно - някои се възхитиха и поддържаха многодетната майка, а други я осъдиха, като я упрекнаха в „ фукане “ и означиха, че никои хора се нуждаят от доста повече време, с цел да се възстановят и това напълно не значи, че те са бездействащи.

"Защо постоянно би трябвало да показваш тялото си? Изглеждаш необикновено и имаш шанса, че си се възстановила толкоз бързо, откакто си родила, само че не всички сме толкоз щастливи. Следвам те и ми харесва да виждам нещата, които споделяш, само че постоянно виждам постове за тялото ти в жанр: „ Погледнете тялото ми “. Социалните мрежи постановат визията, че всички би трябвало да изглеждаме по избран метод, изключително след раждането на дете " - написа един от почитателите й.

Но е реалност, че напълно скоро след раждането на най-малкия си наследник Хилария се върна към тренировките, които показа в Инстаграм профила си.

По време на бременността си Болдуин не прекъсна тренировките си и се опита да води деен метод на живот, за който също постоянно споделяше в обществените мрежи, смятайки, че това може да й помогне в процеса на раждането, както и при възобновяване по-късно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР