Хилари Клинтън разкритикува остро речта на американския президент Доналд Тръмп

...
Хилари Клинтън разкритикува остро речта на американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Хилари Клинтън разкритикува остро Тръмп, подигра се на Путин

Хилари Клинтън разкритикува остро речта на американския президент Доналд Тръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации, наблягайки, че тя била " доста мрачна и рискова ".

Говорейки в шоуто на Стивън Колбърт, Клинтън коментирала, че речта на Тръмп не била " посланието, което водачът на най-великата страна в света би трябвало да насочва ".

 Тръмп отново се нахвърли на
Тръмп отново се нахвърли на " нечестната " Хилари Клинтън, в този момент поради Северна Корея

Позволила на Пхенян да създава нуклеарни оръжия

Опонентката на Тръмп в конкуренцията за Белия дом през предходната година посочи, че методът на президента би трябвало да е по-дипломатичен , като добави, че наричането на вожда на Северна Корея Ким Чен-ун " ракетен човек " също било неправилно .

Тръмп заплаши през вчерашния ден да " унощожи " режима в Северна Корея, наблягайки на американската военна мощ, до момента в който употребява добре известния си девиз " Америка преди всичко ".

" Ракетният човек е на самоубийствена задача за себе си и за режима си ", акцентира американският държавен глава пред голям брой международни водачи на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Клинтън също по този начин се подиграла на съветския президент Владимир Путин за това, че си разтворил непристойно краката на една от срещите им .

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати също коментирала, че Путин се намесил в американските президентски избори, защото " ѝ имал зъб " още от преди, като споровете посред им били по разнообразни мотиви.

По думите на Клинтън, съветският президент изглеждал угрижен, тъй като тя е жена , добавяйки, че той евентуално също е бил " ядосан и отчаян " от рухването на Съветския съюз .

 Нямаме избор с изключение на изцяло да унищожим КНДР, предизвести Тръмп в първата си тирада пред Организация на обединените нации Обновена
Нямаме избор с изключение на изцяло да унищожим КНДР, предизвести Тръмп в първата си тирада пред Организация на обединените нации

Той приказва за " незаконните режими "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР