Хейт, разочарование и злобни забележки последваха, след като стана ясно,

...
Хейт, разочарование и злобни забележки последваха, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Тежък период за сем. Джаферович: Ваня и Евгения се разделиха с емоционална публикация

Хейт, отчаяние и злобни забележки последваха, откакто стана ясно, че Ваня Джаферович ще бъде новият водещ на Survivor. " Буквално Владо Карамазов беше 80% от повода да тледам Сървайвър ", " без Владо няма да е същото ", " цялостно отчаяние е този сезон, а още даже не е почнал " са част от мненията, които придружиха оповестяването на новината. 

Но... Ваня Джаферович не се трогна въобще от хейта, а даже стегна куфарите и към този момент лети за екзотичната дестинация, където ще бъде през идващите няколко месеца. 

Виж още: Полина отсече: Нямало да наподобява на някогашните на Джизъса! 

 https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/

Снимката е от негово стори, а на него виждаме най-важното за едно пътешестване - документи и портмоне, въпреки че и второто е противоречиво какъв брой ще му е нужно поради хонорара, с който уредниците ще възнаградят някогашния футболист.

Колкото и да е затлъстял той обаче, надали ще може да компенсира страстите, които заляха фамилията на Джаферович в последните часове. В профила си в Instagram Евгения пусна прочувствена фотография от летище София:

Виж още: Връзка със период на валидност: Златка призна, че и с Карен няма да е вечно?! 

 https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/

Е, двамата още веднъж са разграничени и още веднъж повода е риалити формат. Тук бихме споделили " горко ѝ " на Евгения, която и до момента колкото да се справяше с ограничаването от 24 часа дневно, в които трябваше да прави своята инфлуенсърска работа, да се грижи за семейството и да води децата на извънкласни занимания. Дано най-малко хонорарът на Ваня си заслужава!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР