Хетеросексуален мъж от Великобритания, който на 18-годишна възраст е станал

...
Хетеросексуален мъж от Великобритания, който на 18-годишна възраст е станал
Коментари Харесай

Жертва на най-бруталния изнасилвач на мъже проговори за кошмара СНИМКИ

Хетеросексуален мъж от Англия, който на 18-годишна възраст е станал жертва на бруталния сериен изнасилвач Рейнхард Синага, проговори за нападението, оповестява „ Дейли мейл”.

Питър (името е измислено) е станал жертва на нарушителя на 1 юли 2017 година Въпросната вечер той бил на открито с другари. Компанията изпила по няколко чашки в локален пъб, след което се отправила на студентско празненство.

След среднощ младият мъж, леко подпийнал, решил да излезе на открито, с цел да подиша чист въздух. В този миг до него се доближил чужд мъж с очила, който Питър взел за студент от празненството, и почнал да си приказва с него. Непознатият изглеждал непретенциозен и отзивчив. Представил се с измислено име.



Тъй като Питър не съумял да се свърже с приятелите си, непознатият му предложил да отидат до жилището му, който се намирал доста близо, и да позвъни от там.

Било хладно и Питър се съгласил. Апартаментът, който бил на третия етаж на 10-етажна постройка, му се сторил изцяло обикновено жилище на елементарен студент. Наоколо царял нормалният безпорядък.



Питър отишъл до тоалетна, а когато излязъл, Синага му предложил пиво. Чашата му била цялостна с транспарантна течност, наподобяваща водка. След това домакинът го почерпил с нещо друго, което имало червен цвят. На Питър му станало неприятно, да му се вие свят и да му се гади.

Синага не му разрешил да позвъни на приятелите си, тъй като в такова положение не трябвало да излиза на открито. Мъжът бил спокоен и доста грижлив.



Пред вратата на тоалетната Питър изгубил схващане и примрял.

Младият мъж не помни какъв брой време е бил в жилището на Синага. Не е изключено да е бил вътре към 4 часа. Единственото, което си спомнял, е по какъв начин се е събудил на пода в спалнята, с лице към земята.

"Спомням си, че дънките и гащите ми бяха свалени до коленете. Той беше върху мен, със свалени панталони. Аз обърнах глава, той скочи и избяга от стаята ", спомня си с трептящ глас младежът.

Питър станал и си вдигнал дънките. В този миг той към момента не разбирал какво се е случило.

Синага се върнал в стаята и почнал да го бие и хапе. Питър се отбранявал както може, съумял да го удари няколко пъти и той паднал на леглото.



Младежът събрал небрежно нещата си и се опитал да излезе от жилището, само че вратата била заключена. В този миг изнасилвачът скочил върху него. Питър му нанесъл още няколко удара. След следващия удар по главата, Синага го пуснал и той съумял да избяга.

На улицата почнал да търси помощ. Минувач му дал телефон, от който позвънил на майка си и в полицията. Пристигналите на мястото чиновници на реда разкрили Синага да лежи в коридора в локва кръв.

Синага е арестуван. В телефона му, който Питър взел по простъпка със себе си, имало видеа и фотоси, свидетелстващи за други полови закононарушения на фанатика. В жилището на изверга имало още един телефон, на който Синага документирал по какъв начин насилва Питър.

„ Полицаите споделиха, че имало стотици видеа. Не можех да повярвам”, споделя още младежът.

Днес Питър живее щастливо. Той е уверен, че в случай че не е благополучен, значи, че закононарушението го е победило.

Припомняме, че при започване на януари съд в Манчестър осъди 36-годишния Синага на минимум 30 години затвор. По данни на следствието, мъжът е изнасилил минимум 190 мъже, като най-голямо наслаждение му доставяло да се гаври с хетеросексуални.

В хода на 4 обособени съвещания той е приет за отговорен в 136 изнасилвания, осем опита за обезчестяване, 14 случая на посягане от полов темперамент и един случай на нахлуване за реализиране на сексуален акт.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР