Херцозите на Съсекс отново бяха хванати в окото на бурята.

...
Херцозите на Съсекс отново бяха хванати в окото на бурята.
Коментари Харесай

Хванаха Хари и Меган в нова лъжа

Херцозите на Съсекс още веднъж бяха хванати в окото на бурята. Оказва се, че Хари и Меган са създали опит да излъгват целия свят, споделят проверяващи публицисти, написа jenata.blitz.bg.

Поредната им издънка и грандиозна неистина е обвързвана с името на второто им дете. Целия свят и най-много британците бяха възхитени, че момиченцето е кръстено на баба си и прабаба си – принцеса Даяна и кралица Елизабет II. Оказва се, че лъчът вяра в връзките им с кралското семейство е подправен.

Явно херцозите на Съсекс са желали да завоюват благосклонностите на обществото и най-много благоразположението на кралското семейство, откакто връзките с него се утежниха плачевно доста след изявлението им пред Опра и страшните обвинявания в расизъм.

В началото на месеца се появи информация, че в опит да изглади връзките в кралското семейство, херцогинята на Съсекс скрито е звъняла няколко пъти на Кейт Мидълтън.

В Съединените американски щати има елементарен достъп до информация по отношение на мястото на раждане и същинското име на човек. Тези данни са обществени и при предпочитание, всеки може да ги види.

Разследващи публицисти взеха решение да ревизират това и се оказа, че Хари и Меган са излъгали грубо за името на детето си.

Ако въведете в търсачката името Лилибет Даян Маунтбатън-Уиндзор, тогава изкуственият разсъдък споделя, че няма девойки с това име, родени в Санта Барбара на 4 юни 2021 година.

В мрежата обаче има акт за раждане на момиче с името Даяна Маунтбатън – Уиндзор.

Освен това е предоставено и второ доказателство за достоверността на тази версия. Оказва се, че Меган и Хари са записали домейн на името на детето Даяна Маунтбатън на 31 май, а в описите няма Лилибет.

Хората подозират, че херцозите на Съсекс са измислили името на дъщеря си, с цел да заздравят връзките си с кралицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР