Херцозите на Кеймбридж разкриха ежегодния си семеен портрет точно преди

...
Херцозите на Кеймбридж разкриха ежегодния си семеен портрет точно преди
Коментари Харесай

Кейт и Уилям пуснаха уникална СНИМКА за Коледа

Херцозите на Кеймбридж разкриха годишния си фамилен портрет тъкмо преди Коледа. По традиция, Кейт и Уилям са придружавани от трите си деца – принц Джордж на 9, принцеса Шарлот на 7 и принц Луи на 4 години. На фотографията петимата се държат за ръце, носейки ежедневни облекла за една слънчева разходка из градината на двореца, написа " Тялото ".

Кейт Мидълтън е облечена в бяла риза с дълъг ръкав, комбинирана с тъмни дънки и бели маратонки, а принц Уилям е заложил на класиката – синя риза и сини дънки с маратонки. И трите деца са облечени в идентичен жанр, носейки къси дънкови панталони и блузи с пай ръкав. Принц Джордж е със светлосиня тениска на Polo, принцеса Шарлот е с дънкова тениска, загащена в панталонките, а принц Луи е с раирана блуза с пай ръкав.

„ Споделяме нова фотография на фамилията за тазгодишната Коледа “, написаха принцът и принцесата на Уелс в обществените мрежи. Кадърът е изработен от фотографа Мат Портеоус по-рано тази година в градината на Норфолк. Именно там фамилията се пробва да прекарва колкото се може повече време, живеейки в Anmer Hall, с цел да може децата им да се любуват на занимания навън, без да се тормозят от папараци
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР