Херцогът на Съсекс говори онлайн с д-р Габор Мате, психотерапевт,

...
Херцогът на Съсекс говори онлайн с д-р Габор Мате, психотерапевт,
Коментари Харесай

Хари призна пред психотерапевт: Меган го спасила от пропадане

Херцогът на Съсекс приказва онлайн с доктор Габор Мате, психотерапевт, създател на книги, отдадени на леението на контузии и зависимости.

Хари показа в диалога, че брачната половинка му Меганго е избавила и че се е страхувал да не загуби спомените си за майка си Даяна по време на лечението, съобщи Би Би Си.
 
                             

Той обаче призна, че не се приема за " жертва " и не търси състрадание.

Принц Хари разкри, че личната му реакция след публикуването на книгата му " Резервен " е била да се почувства " необикновено свободен ".

" Почувствах голяма тежест да пада от раменете ми ", сподели той на доктор Мате, описвайки книгата като " акт на служене ", с цел да помогне на другите да преодолеят табуто върху говоренето за психологичните проблеми.

Принц Хари разказва, че е израснал, " чувствайки се друг " в фамилията си - и е имал възприятието, че живее в откъснат " балон ", който лечението му е помогнала да разчупи.

Пред интернационална онлайн публика той беше запитан дали е претърпял прочувствено отдалечено детство, с липса на обятия и демонстрации на обвързаност.

Хара сподели, че при личните си деца " се грижи да ги задуша с обич и обвързаност ".
 
                             

" Като татко усещам голяма отговорност да подсигурявам, че няма да предам нататък никакви контузии или... отрицателни прекарвания, които съм имал като дете ", сподели той.

“Майка ми просто искаше да бъда благополучен ”, сподели Хари.

Той нееднократно приказва за смисъла на лечението, макар че тя може да вбие чеп сред него и другите родственици. Но сподели, че неправилно се е страхувал, че тя ще подкопае възприятията му към майка му Даяна.

" Едно от нещата, от които най-вече се опасявах, беше да изгубя възприятието, което имах към майка ми... каквото и да бях съумял да запазя за майка си ", сподели принц Хари.

Принцът описа, че е " безпределно признателен " на брачната половинка си Меган за това, че е трансформирала гледната му точка, като я назова " извънредно човешко създание ".

" Бях затънал в този свят, а тя беше от различен свят и ми оказа помощ да изляза ", сподели той.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР