Херцогът на Единбург и съпруг на британската кралица Елизабет ІІ

...
Херцогът на Единбург и съпруг на британската кралица Елизабет ІІ
Коментари Харесай

Принц Филип се извини за катастрофата с писмо

Херцогът на Единбург и брачен партньор на английската кралица Елизабет ІІ принц Филип изрази в собственоръчно написано писмо „ откровените си съжаления ” до 46-годишната Ема Феъруедър, която пострада при породената от него злополука, оповестиха английските медии в неделя, представени от дир.бг. Инцидентът стана на 17 януари наоколо до имението Сандрингам.

В писмото си 97-годишният принц Филип се извинява на потърпевшата жена. „ Искам да знаете какъв брой скърбя за ролята си в злополуката. Не мога да си показва, че не видях колата ви да идва, и скърбя доста за следствията ”, гласи написаното на ръка писмо от херцога на Единбург. Той изяснява, че милион пъти е минавал по този път и добре познава неговата натовареност, само че падналото ниско над пътя слънце го заслепило. „ При естествени условия нямаше да изпитам никакво усложнение да видя какво става на пътя, само че не видях колата, която идва против мен ”, разяснява в писмото си принцът. Той добавя още, че се чувствал доста комплициран след случая, само че е признателен, че никой не е потърпевш съществено, и пожелава на Ема Феъруедър бързо възобновяване.

46-годишната Феъруедър счупи китка при злополуката. Тогава караният от брачна половинка на кралицата лендроувър изблъска от пътя автомобил „ Киа ”, зад чийто волан е била 28-годишна другарка на Феъруедър. Въпреки че колата на принца се прекатурна, той не пострада, до момента в който другата лидерка получи порезни рани, а Феъруедър счупи китка. След случая Феъруедър се оплака,че принцът даже не е си извинил за случилото се.

След писмото тя разяснява, че е останала сюрпризирана от писмото и прави оценка постъпката на принц Филип да изясни повода за случилото се. „ Писмото е подписано персонално от него, останах прелестно сюрпризирана ”, споделя Ема.

Много хора в обществените мрежи укориха дамата, че се е възползвала от случая, с цел да завоюва няколко минути популярност. Ето за какво и в този момент с такава лекост приема извинението на принца.

След злополуката Бъкингамският замък съобщи, че брачният партньор на Елизабет II има годна шофьорска брошура и два дни след злополуката той управляваше различен лендроувър. Във Англия няма горна граница за възрастта на водачите.

.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР