Хелуин безспорно е един от най-любимите празници на децата. Защото

...
Хелуин безспорно е един от най-любимите празници на децата. Защото
Коментари Харесай

Как ще празнуват Хелуин децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Хелуин несъмнено е един от най-любимите празници на децата. Защото какво по-забавно от това да се маскираш като магьосница или зомби и да обикаляш съседите, които би трябвало да ти дадат бонбони, с цел да не им направиш номер?
 Ще наследи ли принцеса Шарлот купата на принцеса Ан
Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, откакто татко й стане крал

Една любопитна купа в английския кралски двор

Кралските деца не са по-различни от елементарните - и за тях Празникът на Вси светии, както още е прочут Хелуин, е обичан миг от годината. На този през 2023 г принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис към този момент ще са на учебно заведение след двуседмична есенна почивка.

Децата на принца и принцесата на Уелс сигурно ще се забавляват със съучениците си в учебното заведение Ламбрук, само че преди този момент ще са отпразнували авансово празника с баба си Керъл Мидълтън.

" Хелуин е най-важният миг от есента. Все още си припомням какъв брой съм се забавлявала и какъв брой съм се плашела като дете. Това е късмет да се маскираме, да издълбаем тиквите и да играем на " Пакост или лакомство ", споделя тя в Instagram профила на компанията си Party Pieces.

В последните дни там е споделила и някои от продуктите, които предлага в магазина си за Хелуин - костюм на магьосница, изкуствена кръв, великански паяжини, балони с прилепи и черни салфетки-котки. Нищо чудно внуците й Джордж, Шарлот и Луис, както и трите деца на Пипа Мидълтън също да са се възползвали от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР