Hello Games издадоха поредното голямо обновление за звездното приключение No

...
Hello Games издадоха поредното голямо обновление за звездното приключение No
Коментари Харесай

No Man’s Sky: Orbital направи премиерата си

Hello Games издадоха следващото огромно обновяване за звездното премеждие No Man’s Sky. То се явява 27-то подред обновяване за играта и идва месец след появяването на Omega.

Orbital, както е името на обновлението ще зарадва сигурно всички звездни пътешественици. Подобрение на опциите на гейм енджина на играта е разрешило на студиото да създадат две огромни промени. Първата е обвързвана със станциите. До момента този съставен елемент от играта е един от детайлите на No Man’s Sky, който не е бил процедурно генериран. Но това се трансформира с Orbital. И с изключение на голямото многообразие, което претърпяват станциите, ще се радвате на големи вътрешни и външни пространства отвън тях. Самите те ще включват нови магазини, действия и разнороден геймплей.

Другата огромна смяна тук са корабите. С новото обновяване, звездните кораби ще могат да се персонализират по ваш усет.

„ Редакторът на кораби разрешава на играчите да персонализират корабите си и те ще могат да основават невиждани досега видове. За да запазим пристрастеността от проучването, с цел да персонализират корабите си, Пътешествениците ще събират и търгуват елементи за тях, приготвяйки съставни елементи от остатъци и руини “, пишат Hello Games.

И не на последно място, Orbital прибавя към играта новата гилдова. Присъединяването към гилдии ще покачва репутацията ви и това ще играе доста по-голяма роля в играта. Тези и още доста обилни усъвършенствания идват с Orbital. Пълният лист с промени, идващи с обновлението може да видите тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР