Хеликоптери, наети от САЩ, в сряда започнаха да извеждат американци

...
Хеликоптери, наети от САЩ, в сряда започнаха да извеждат американци
Коментари Харесай

САЩ извеждат американци от размирната столица на Хаити

Хеликоптери, наети от Съединени американски щати, в сряда започнаха да извеждат американци от обсадената столица на Хаити Порт-о-Пренс, сподели представител на Държавния департамент, до момента в който незаконните банди не престават да управляват града.

Петнадесет американци са били откарани с хеликоптер до Санто Доминго в прилежащата Доминиканска република, сподели департаментът.

Близо 1600 жители на Съединени американски щати са се записали в Държавния департамент, търсейки спомагателна информация по отношение на напускането на Хаити, споделиха публични лица в сряда.

Държавният департамент пресмята, че ще може да води 30 американци с хеликоптер всеки ден, когато полетите са чартърни, а сподели представителят.

" Насилието на място и в Порт-о-Пренс е извънредно ", сподели заместник-говорителят на Държавния департамент Ведант Пател на брифинг в сряда.

" Ситуацията със сигурността сигурно е високорискова, само че също по този начин ще кажа единствено, че не бихме направили такава интервенция, в случай че не см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР