Хеликоптер на военноморските сили се разби в четвъртък и всички

...
Хеликоптер на военноморските сили се разби в четвъртък и всички
Коментари Харесай

Втора катастрофа на американски военен хеликоптер в един и същи район в рамките на два дни

Хеликоптер на военноморските сили се разруши в четвъртък и всички на борда му оцеляха покрай мястото в калифорнийската пустиня, където ден по-рано падна хеликоптер на морската пехота " Спей ", убивайки петимата души на борда, оповестиха управляващите, съобщи ABCnews.

Четирима души са се намирали на борда на хеликоптера на Военноморски сили, който е паднал към 18:00 ч. на полигон по време на обикновен подготвителен полет от военновъздушното оборудване на Военноморски сили в Ел Сентро, оповестяват от базата. Хеликоптерът е MH-60S Seahawk, разпределен към 3-та ескадрила морски хеликоптери, основана на военновъздушната база North Island.

Един от членовете на екипажа е получил пострадвания, които не са животозастрашаващи, и е бил откаран в болница, оповестиха от базата.

Първоначално мястото на злополуката е разказано като намиращо се на към 56 км северно от Юма, Аризона.

Ден по-рано всички петима морски пехотинци на борда на аероплан с тилтротор починаха при злополука в калифорнийската пустиня покрай границата с Аризона, оповестиха от Корпуса на морската пехота в четвъртък.

 

 MV-22 Osprey падна в 12:25 ч. в сряда по време на подготовка в далечен регион в окръг Империал, покрай община Гламис, на към 185 км източно от Сан Диего и на към 80 км от Юма, Аризона.

Самолетът е основан в Кемп Пендълтън в състава на 39-а авиационна група на морската пехота и е част от 3-то авиационно крило на морската пехота със седалище в авиобаза " Мирамар " в Сан Диего.

" Скърбим за загубата на нашите морски пехотинци освен това трагично произшествие ", съобщи в изказване генерал-майор Брадфорд Джей Геринг, командващ военачалник на 3-то авиокрило на морската пехота. " Сърцата ни са с техните фамилии и другари, които се оправят с тази покруса. "

В изказването се споделя, че по принцип Корпусът на морската пехота ще се свърже с членовете на фамилиите, преди да разпознава убитите. Полагат се старания за възобновяване на оборудването и стартира следствие на повода за злополуката. В изказването на морската пехота не са предоставени спомагателни детайлности.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР