Хазартният бос Васил Божков не каза ясно в четвъртък дали

...
Хазартният бос Васил Божков не каза ясно в четвъртък дали
Коментари Харесай

Васил Божков: Един милион може да се събере по джобовете на едно сако

Хазартният необут Васил Божков не сподели ясно в четвъртък дали има нови доказателства за рекета против него, който твърди, че са упражнявали някогашният министър председател Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Чрез онлайн връзка от Дубай той даде конференция, с цел да разяснява арестите на тримата някогашни представители на властта по случая.

Божков, който избяга в Дубай преди прокурорската акция против него при започване на 2020 година поради несъбрани близо 700 млн. лева от компаниите му, даде спорни отговори на въпроса дали разполага с спомагателни уличаващи материали по отношение на някогашните ръководещи. „ Аз съм просто един човек, който се е оплакал и съм дал всички данни, които имам “, сподели в началото той. Впоследствие изясни: „ Не е редно да споделям какво имам “, „ всичко, с което разполагам, ще стане ясно “. Накрая заключи: „ Никога не съм казвал, че имам видоматериали, записи и т. н. Казал съм, че всичко каквото имам, ще го дава “.

Пред медиите Божков напомни схемата, посредством която е бил рекетиран. По думите му разпорежданията е раздавал Бойко Борисов. Той го пратил на Менда Стоянова, която да му изясни по какъв начин ще бъде свършена работата и на Владислав Горанов, който да му изясни какви суми би трябвало да заплаща. Плащал е единствено в пари – в левове и евро. Божков увери, че един милион евро може елементарно да се събере по джобовете на едно сако, а в по-голямо яке се събирали много повече пари.

Очаквайте детайлности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР