Хайди Клум е звездата, която приема най-присърце Хелоуин. Тя не

...
Хайди Клум е звездата, която приема най-присърце Хелоуин. Тя не
Коментари Харесай

Кралицата на Хелоуин надмина себе си

Хайди Клум е звездата, която приема най-присърце Хелоуин. Тя освен съумява да ни изненада всяка година с истински и екстравагантни тоалети, за които някой доста се е потрудил, само че и цели две десетилетия провежда най-щурото празненство по случай празника.

В последния ден на октомври в Ню Йорк се организира юбилейното 20-то Heidi Klum Halloween Party .

То събра на едно място десетки, а може би и стотици звезди от шоубизнеса, които също се бяха постарали да бъдат на равнището, което се чака.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Окт 31, 2019 в 7:12 PDT

А всички чакаха с неспокойствие появяването на домакините - Хайди и нейният брачен партньор Том Каулиц . Тази година те съумяха да надминат себе си, оставяйки без думи очевидците на идването им. Двамата дойдоха със самобитна капсула за карантина на биоопасност.
 Снимка 450637

Супермоделът се дегизира на кърваво хуманоидно извънземно и можем да признаем, че това е най-страшният костюм, който сме виждали в миналото.
 Снимка 450636

Със сигурност е и най-сложният, тъй като направатa му лишава няколко седмици, а преобразяването на Клум - през целия ден .
 Снимка 450639

През целия минал ден 36-годишната Хайди ни направи очевидци на процеса в Instagram, който се случваше и пред очите на сюрпризираните минувачи през витрината магазин на Amazon в Ню Йорк.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Окт 31, 2019 в 4:09 PDT

Съпругът на Клум Том Каулиц също бе с най-сложния си и заплашителен костюм до момента. Облечен като оцапан с кръв космонавт , той не спирал да се оплаква на супермодела, че му е доста топло. Но, всичко в името на любовта и купона.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Окт 31, 2019 в 2:30 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР