Хавана. Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка проведе среща с ръководството

...
Хавана. Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка проведе среща с ръководството
Коментари Харесай

АБВ-Младежи и Кубинската младежка комунистическа организация стартираха сътрудничество

Хавана. Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка организира среща с управлението на Кубинската младежката комунистическа организация в Хавана. Заедно с представителя на управлението на Кубинската комунистическа партия с сектор " Младежки действия " Янара Домингез разискаха опциите за съдействие сред двете организации. Домингез показа, че за първи път тяхната партия прави такава покана и е щастлива, че връзките сред партиите стартират от младите. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ .
Двете подчертаха значимата роля на младежите в битката за взаимност. Заячка подчертава върху активността на АБВ-Младежи със страните от БРИКС и нуждата от усилване на връзките с Куба и страните от Латинска Америка. АБВ-Младежи получиха покана за идния конгрес на кубинската младежка организация и възнамеряват замяна на делегации и взаимни начинания.
На срещата участваха и ръководителят на интернационалния отдел на Съюза на младите комунисти – Суниел Кордеро и предходния ръководител на младежката организация на АБВ - Любомира Ганчева. На края на срещата зам.-председателят акцентира, че началото на работните срещи на разнообразни равнища в партиите бе сложено от среща сред управленията на младежките организации като самопризнание за значимостта на младите в партийните структури.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР