Хасковското училище Любен Каравелов“ организира коледен базар вчера. Средствата от

...
Хасковското училище Любен Каравелов“ организира коледен базар вчера. Средствата от
Коментари Харесай

С коледен базар събират средства за Дани



Хасковското учебно заведение „ Любен Каравелов “ провежда коледен базар през вчерашния ден. Средствата от него ще бъдат дарени за лекуването на Даниел Иванов, който страда от прогресивна мускулна дистрофия и за който “Хасковска Марица ” първа предприе самодейност.

В поддръжка на слънчевото дете бяха проведени редици благородни дела. Инициативи за събиране на средства имаше даже в Пловдив.

В момента Дани е възпитаник в 6. клас и към този момент му бяха осъществени няколко интервенции в Турция, които бяха сполучливи.

Децата откликнаха с готовност тази година и сами създадоха доста истински коледни сувенири, с цел да оказват помощ на съученика си.

Във връзка с идните коледни и новогодишни празници от школото провеждат няколко забавни състезания. Първият е за най-красива коледна рисунка. Ще има и за най-красива коледна или новогодишна картичка, най-интересна коледна приказка или стихотворение. Оригинална конкуренция ще се състои и за най-красива сурвачка и най-красиво украсена класна стая, споделиха още от учебното заведение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР