Хасковският окръжен съд остави в ареста 47-годишния Генджабай Мехмед, обвинен

...
Хасковският окръжен съд остави в ареста 47-годишния Генджабай Мехмед, обвинен
Коментари Харесай

Оставиха в ареста пастрока, убил 4-годишния син навръх Бъдни вечер

Хасковският областен съд остави в ареста 47-годишния Генджабай Мехмед, упрекнат за убийството на доведения си 4-годишен наследник в регионалния град, предаде  " Xnews ".

Мъжът е упрекнат, че в нощта против 24 декември м. година е пребил до гибел сина на дамата, с която живеел на фамилни начала на улица " Ятак " в хасковския квартал " Република ", тъй като се раздразнил от хленченето му. Жесток побой нанесъл и на майката, която е била настанена в болница с разнообразни контузии.

В съда през днешния ден Генджабай Мехмед изиска да бъде променена мярката му за неотклонение " непрекъснат арест " в по-лека. Той твърди, че детето е паднало по стълбите. Според съда обаче може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушението.

Генджабай Мехмед е неведнъж осъждан и малко преди съдбовната нощ е излязъл от пандиза.

Предвид правосъдното му минало и заплахата да се укрие и извърши ново закононарушение, Генджабай Мехмед остава в ареста за непрекъснато. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване " отнемане от независимост "  от 15 до 20 година, пожизнен затвор или доживоен затвор без право на подмяна.

Снимка: " Xnews "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР