Хасковски полицай е задържан, след като било установено, че шофира

...
Хасковски полицай е задържан, след като било установено, че шофира
Коментари Харесай

Хванаха хасковски полицай да шофира пиян - ударил четири водки и...

Хасковски служител на реда е арестуван, откакто било открито, че кара пийнал. Дрегерът на сътрудниците му от Пътна полиция отчел с 3.39 промила алкохол, което се равнява почти на 400 гр. концентрат.

49-годишният служител на реда е шеф група в Сектор "Криминална полиция " в Хасково. Очаква се той да бъде уволнен от системата, сега по случая тече инспекция.

Сайтът Haskovo.info оповестява, че инспекцията е направена на ул. "Червена стена " в Хасково.

Към момента има настояща заповед на вътрешния министър чиновници на Министерство на вътрешните работи, които бъдат хванати да карат в нетрезво положение, да бъдат уволнявани дисциплинарно.

Само през уикенда в Пловдив са открити деветима пияни и трима дрогирани водачи, оповестяват от полицията.

След солидна приложимост на спиртни питиета - над 3 промила, на ул. “Гулаш планина” в Пловдив е заловен 49-годишен водач на “Форд”. На бул. “Христо Ботев” 47-годишен управлявал “Опел” с 1,79 промила, а на бул. “Марица” 32-годишен бил с “Пежо” с 1,40 промила.

Под въздействието на алкохол – 1,81 промила, бил и 24-годишен от Триград, който на Кукленско шосе минал с “Тойота”-та си през разграничителната ограда, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в дърво. С 1,95 промила бил 35-годишен водач на “Фолксваген”, който излязъл отвън пътя с колата си сред селата Брягово и Искра.

В Белозем и 33-годишен провокирал злополука с материални вреди, управлявайки с 2,24 промила алкохол лек автомобил “Сеат”. В село Белащица 49-годишен гражданин се бил качил в “Мерцедес” с 2,97 промила, а в Съединение двама мъже, на 49 и 45 години, били зад кормилата на “Ауди” и “Рено” надлежно с 1,22 промила и 2,56 промила.

На кръстовище сред бул. “Македония” и ул. “Бяло море” в Пловдив дрогиран 19-годишен минал с “БМВ”-то си през тротоар и блъснал пътен знак. На Коматевско шосе негов 26-годишен сътрудник пък бил с “Опел”, също след приложимост на опиати. Положителна била тестът с мил чек и при 39-годишен лидер на мотоциклет без регистрационни табели, спрян за инспекция на бул. “Княгиня Мария Луиза”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР