Хасково. Община Хасково се включва за поредна година в Националната

...
Хасково. Община Хасково се включва за поредна година в Националната
Коментари Харесай

Хасково: Общината се включва в инициативата Мениджър за един ден

Хасково. Община Хасково се включва за поредна година в Националната самодейност " Мениджър за един ден ", оповестиха от Общината .
Тази година тя ще се организира на 30 октомври 2018 година Обявените позиции са за " Кмет за един ден ", " Заместник-кмет за един ден " и шефове на дирекции: " Административно и правно нормативно обслужване ", " Икономика и икономически действия, ръководство на общинска благосъстоятелност ", " Хуманитарни действия и обслужване на популацията ", " Архитектура, градоустройство, строителство и вложения ", " Общинска данъчна дирекция " и " Протокол и връзки с обществеността ".
За позициите могат да аплайват възпитаници и студенти от община Хасково посредством уеб страницата http://mfd.jabulgaria.org/. Одобрените претенденти ще бъдат поканени за присъединяване в самодейността, те ще получат специфичен контракт за образование и извинителна записка за отсъствието от учебно заведение на 30 октомври 2018 година
Те ще имат един работен ден в Общинска администрация Хасково с сложени действителни задания, ще вземат участие в срещи и вземането на решения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР