Харисън Форд получи почетна Златна палма на фестивала в Кан,

...
Харисън Форд получи почетна Златна палма на фестивала в Кан,
Коментари Харесай

Изненади за Харисън Форд в Кан, коrто го просълзиха

Харисън Форд получи почетна " Златна палма " на фестивала в Кан, където нощес се състоя международната премиера на кино лентата " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", което беше изненадващо, тъй като в формалните известия от уредниците преди началото на фестивала се загатваше единствено, че на артиста ще бъде оказана " изключителна респект ". 

" Изключително разчувстван съм да получа това отличие ", сподели 80-годишният Харисън Форд. Наградата беше обявена от шефа на фестивала Тиери Фремо преди прожекцията на " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", последния филм от поредицата за археолога Индиана Джоунс.  

„ Казват, че виждаш живота си на лента, когато умираш. Току-що видях живота да минава пред очите ми. Силно съм разчувствуван. Благодарен съм за опцията да работя с създатели като Джеймс Манголд, Фийби Уолърс-Бридж, даже.. Мадс Микелсен. Дълбоко съм трогнат от тази премия “, сподели Харисън Форд след малко видео, което показа най-известните му функции.

 

След международната премиера на кино лентата " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", която беше отвън конкурсната стратегия, Форд още веднъж беше приветстван в продължение на пет минути, а реакцията на публиката очевидно го развълнува - вижте сами: 

#HarrisonFord is moved to tears during his standing ovation for ‘#IndianaJones 5’#Cannes2023#FilmTwitter
pic.twitter.com/RBjNQCKT6P
— The Weekly Cut (@weeklycut) May 18, 2023
„ Реликвата на ориста “ петият филм от поредицата за Индиана Джоунс с присъединяване на Форд. За първи път той  не е режисиран  от Стивън Спилбърг, а от Манголд,  Премиерата се състоя 15 години след последния „ Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп “, който също бе показан премиерно в програмата на филмовия фестивал в Кан. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Festival de Cannes (@festivaldecannes)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР