Хари Стайлс и Оливия Уайлд решиха да дадат почивка на

...
Хари Стайлс и Оливия Уайлд решиха да дадат почивка на
Коментари Харесай

След 2-годишна връзка: Хари Стайлс и Оливия Уайлд решиха да си вземат почивка

Хари Стайлс и Оливия Уайлд взеха решение да дадат отмора на връзката си, оповестява People.

" Той към момента е на турне и в този момент отпътува в чужбина. Тя се концентрира върху децата си и работатав Лос Анджелис ", споделя източник на медията. „ Това е доста приятелско решение.

“Уайлд, дружно с децата сиДейзи и Отис, бяха видяни да танцуват и пеят дружно на концерта на Стайлс на 15 ноември в Лос Анджелис.

„ Те към момента са доста близки другари. В момента имат разнообразни цели, които ги разделят “, споделя другар на двойката.

Стайлс, който е в чужбина заради„ Love on Tour “, и Уайлд, бяха забелязаниза първи път дружно през януари 2021 година, откакто се появиха фотография, на които се държатза ръце, до момента в който участват на сватбата на другар.

През миналия месец38-годишната режисьорка бе заснетасред почитатели да приветства Стайлс от тълпата на концерта мув Лос Анджелис на 31 октомври.

По време на връзката си Уайлд и Стайлс трябваше да преживеят драмата към излизането на кино лентата им „ Не се тревожи, скъпа “, а точно непрекъснатите изказвания, че Уайлд и водещата актриса във кино лентата Флорънс Пю са в несъгласие. „ Общественият напън върху тях беше сложен “, споделя техен другар. „ Имаха възходи и падения през цялата връзка. “ През септември 40 членове на екипа бяха принудени да пуснат изказване поради безкрайните клюки.

„ Като екип заобикаляме да приказваме за неуместните злословия към кино лентата, с който толкоз се гордеем, само че усещаме нужда да поправяме анонимните „ източници “, представени в скорошна публикация “, сподели екипът, добавяйки, че Уайлд е „ необикновен водач и шеф. "

Директорът на Booksmart преди този момент изясни заVanity Fair за какво пази в загадка детайлностите за романса си със Стайлс: „ Мисля, че откакто отвориш прозореца, не можеш да се ядосваш, когато комарите влязат “.

„ Никога не съм говорилапублично за живота си надалеч от работа и открих, че ми е от изгода “, описа тяпред изданието.

В изявление за Vogue, оповестено през декември 2021 година, Уайлд не се обърна към някогашната певица на One Direction по име, само че сподели, че е „ по-щастлива от всеки път “.

„ Мисля, че осъзнаваш, че когато си в действителност благополучен, няма значение какво мислят непознатите за това. Всичко, което има значение за теб, е какво е същинско, какво обичаш и кого обичаш “, съобщи тогава тя.

Този месец 28-годишният поп реализатор Хари Стайлс оглави листата на най-богатите английски звезди на възраст до 30 години за първи път, съгласно данни на Heat Rich List, пишат английски таблоиди.

Разпродадените билети за негови турнета и филми усилиха благосъстоянието му до гордите 135 милиона евро. Така той измести различен известен реализатор от челната позиция - Ед Шийрън.

Голям триумф Стайлс имаше стретия си независим студиен албум „ Harry`s House “, който бешест седмици на върха на английските ранглисти. Водещият сингъл „ As It Was “, не слезе от челните позиции на Billboard в Съединени американски щати в продължение на 15 седмици.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР