Хари Магуайър заяви, че неговият съотборник в Манчестър Юнайтед и

...
Хари Магуайър заяви, че неговият съотборник в Манчестър Юнайтед и
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Рашфорд е най-добрият, с когото съм играл

Хари Магуайър съобщи, че неговият съотборник в Манчестър Юнайтед и британския народен тим Маркъс Рашфорд е най-хубавият футболист, с който в миналото е играл. Нападателят Рашфорд има 14 гола в 22 мача за " алените дяволи " през акцията преди да получи травма през януари.

" Винаги съм говорел най-хубавото за него още от времената, когато бяхме единствено съотборници в националния тим. Няма задоволително думи, с които той да бъде разказан. Вярвам, че кариерата му ще бъде изключителна. Ще бъде в действителност превъзходен футболист за Манчестър Юнайтед. Най-талантливият е, с който съм играл дружно. Винаги се открива и е подготвен да помогне на тима, прави прелестна работа. Това е видно за всеки. Като клуб би трябвало да имаме капитан тъкмо като него ", съобщи Магуайър.

В момента британското състезание е спряно поради пандемията от ковид. Съществува възможност шампионатът във Висшата лига да бъде възобновен през юни. Манчестър Юнайтед заема петото място в класирането досега с актив от 45 точки. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР