Хари Кларк предупреди хората да не вярват“ на всичко, което

...
Хари Кларк предупреди хората да не вярват“ на всичко, което
Коментари Харесай

BBC The Traitors` Хари Кларк предупреждава, че „хората ще получат това, което им предстои“, докато се влюбва в приятелката си

Хари Кларк предизвести хората „ да не имат вяра “ на всичко, което четат, до момента в който продължава да се сплотява начело с известната си другарка.

22-годишната звезда от „ Предателите “ отговори на слуховете, че приятелката му изневерява с Джордж Багс от Gogglebox по-рано тази седмица, като показа няколко свои обичани фотоси с водещата на CBBC Ана Мейнард.

Джордж приказва за хипотетичната целувка в шоуто на Chloe в YouTube Chloe Vs The World по-рано тази година и още веднъж в личния си подкаст Not My Baggs през юли. Това беше доста преди Хари да се популяризира като една от звездите в хитовия тайнствен сериал на BBC и да стане обичаният Предател на всички.

Но наподобява, че Хари - който се допуска, че ще вземе паричната премия, когато сезон 2 на The Traitors завърши в петък - не се тормози от изказванията, че приятелката му е направила мръсотията против него с английската войска инженер още веднъж отвръща на спекулациите в обществените медии.

Само часове преди The Traito...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР