Хари Кейн може да играе в мача на Тотнъм за

...
Хари Кейн може да играе в мача на Тотнъм за
Коментари Харесай

Конте ще реши дали ще даде почивка на Кейн преди Световното

Хари Кейн може да играе в мача на Тотнъм за Купата на лигата в сряда и решението дали да се даде отмора на нападателя преди Световното състезание не може да бъде повлияно извън. Това съобщи помощник треньорът на лондонския клуб Кристиан Стелини.

" Шпорите " се изправят против Нотингам Форест в третия кръг на шампионата, броени дни откакто бяха победени от Ливърпул с 1:2 във Висшата лига. Капитанът на Англия Кейн изигра цялостни 90 минути против " алените " и към този момент има 20 мача за тима през сезона във всички шампионати.

" Антонио Конте ще вземе решение дали Кейн да играе, тъй като имаше малко време след последния ни мач в неделя, с цел да проучваме силата на играчите за идващия дуел ", сподели Стелини пред репортерите.

Попитан дали Кейн е от вида футболисти, които желаят да играят във всеки мач, Стелини отговори: " Да, а и аз желая да виждам Хари Кейн във всеки мач. Решението е на Антонио, само че аз обичам футбола и обичам надарени играчи като Хари Кейн на терена, тъй че се надявам да играе ", добави италианецът.

" Не би трябвало да мислим за Световното състезание, това не е наша работа. Нашата работе е да се грижим за играчите на тима, да ги използваме, с цел да реализираме задачите си, само че и да ги пазим. Не сме луди, би трябвало да взимаме верните решения ", сподели още Стелини.

Отборът на Англия стартира присъединяване си на Мондиала с мач против Иран на 22 ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР