Харчите ли твърде много пари? Може да харчите пари по

...
Харчите ли твърде много пари? Може да харчите пари по
Коментари Харесай

Зодии, при които парите не се задържат

Харчите ли прекалено много пари? Може да харчите пари по безконтролен метод или може да имате доста положителни аргументи да харчите парите си, само че това няма значение, тъй като постоянно е в минало, преди да се усетите.

Това значи, че може да сте един от зодиакалните знаци, които постоянно са в преразход. За благополучие, астрологията може да ни помогне да разберем кои са те. Докато някои зодиакални знаци пестят съвсем всяка стотинка, която изкарват, и употребяват разнообразни способи, с цел да задържат парите си, има и други, които колкото и да се пробват да се трансформират, даже благодарение на хороскоп, те незабавно харчат всичко.

Преразходът не всеки път значи да купувате неща за себе си и вашите близки; можете да прекалите разноски, като прекомерно доста давате за щедрост. Това е великодушен жест, с цел да извършите подаяние или вноска, само че не и когато ви оставят с ранен банков баланс.

Ето и зодиите, които не са от най-пестеливите и мъчно задържат парите при себе си:

1. Овен (21 март - 19 април)

Овните са импулсивни за всичко и това включва разноски. Ако желаят нещо в този момент, ще го получат. Те са склонни да не обмислят нещата толкоз деликатно, колкото биха могли. Ако се замислят за закупуване на нещо прекомерно дълго, то ще загуби своята прелест, по тази причина не се осмеляват да го създадат. Нещата като бюджети и финансови проекти са опозиция за тяхната същина.

2. Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете обичат извършването на покупки и обичат да купуват дарове. Няма значение дали е надалеч от рождения ден или празника на някой; в случай че лъв види съвършения подарък, няма да чака и ще го купи незабавно. Обичат да живеят луксозен и първокласен метод на живот. Хубаво е, че те са доста положителни в придобиването на благосъстояние, тъй като техните привички за разноски постоянно са отвън надзор.

3. Риби (19 февруари - 20 март)

 Зодии, при които парите не се задържат

Рибите са податливи на меко допиране и сладки приказки - в случай че някой изиска на заем или ги помоли, те са доста склонни да дадат пари. Ако някой се нуждае от помоща на рибите, с цел да му провиснал заем, до момента в който не се изправи на крайници, те ще одобряват. Понякога представителите на зодията са прекомерно положителни и наивни. Склонни са да подаряват пари за щедрост.

4.Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Парите не са на челно място в листата на терзанията на Стрелец. Те ги употребяват, до момента в който не свършат, и по-късно ще получат още. Те прахосват пари за неща като самолетни билети, хотели и първокласни ястия. Проблемът е, че те не наблюдават разноските си и от време на време би трябвало да намерят способи да попълнят бързо средствата си или да понесат следствията. Стрелец не се концентрира толкоз върху финансите си, колкото в прекарвания.

5. Близнаци (21 май - 20 юни)

Освен в случай че близнаците няма доста значима причина за икономисване, те ще прахосат прекалено много пари. Те също стават жертва на импулсни покупки и са доста великодушни в даването на благотворителни организации и обичат да имат красиви неща и да се забавляват. Близнаците обичат да се любуват на всички по-фини атрибути на живота и в случай че те костват пари, щастието на Близнаците си коства. Въпреки това след увеличението на разноските по-отговорната страна на Близнаците евентуално ще съжалява и ще желае да върне някои покупки.

6. Водолей (20 януари - 18 февруари)

 Зодии, при които парите не се задържат

Водолеите обичат да харчат пари за нови електронни артикули, нови предприятия и подаряват за екологични и филантропични дела. Водолеите са хора, които харчат прекалено много пари за вложения в започващи компании, нови изобретения и артикули. Понякога тези вложения се изплащат, само че от време на време това е просто парична загуба. Все отново това ги прави щастливи да мислят, че са вложители в нещо, което може да стане огромно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР