Хапливият журналист Сашо Диков започва работа в „Шоуто на Слави”.

...
Хапливият журналист Сашо Диков започва работа в „Шоуто на Слави”.
Коментари Харесай

Сашо Диков започва работа в Шоуто на Слави

Хапливият публицист Сашо Диков стартира работа в „ Шоуто на Слави”. Вчера Стажанта още веднъж бе в Народното събрание откакто няколко седмици отсъства от екран, написа "Флагман ".

Последното работно място на Сашо Диков беше телевизия BiT, където даваше екранно време на банкера-беглец Цветан Василев, прочут като българският Мадоф.

Телевизия BiT бе продадена при започване на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новото ръководство, всички излъчвания без новините бяха спрени. Тогава Сашо Диков напуснa BiT наскърбен, че изявите му ще спрат. По време на неговото престояване в малкия екран той стана прочут с това, че единствен даваше ефир на избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев, който към момента се крие в Белград.

С целенасочените си изявленията и офанзиви в отбрана на оповестения за зложелател на банкрутиралата КТБ Диков и колежката му Люба Кулезич си завоюваха прозвището "храненици на Цветан Василев ".

Журналистът даде старт на завръщането си като стартира да "атакува " депутатите в Народното събрание още от рано сутринта. Те пък в отговор го питаха къде работи.

Диков съобщи, че ще има своя графа в „ Шоуто на Слави”.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР