Хамес Родригес е предупредил шефовете на Реал Мадрид, че ще

...
Хамес Родригес е предупредил шефовете на Реал Мадрид, че ще
Коментари Харесай

Хамес се изпарява от Реал, ако Ериксен подпише с клуба

Хамес Родригес е предизвестил шефовете на Реал Мадрид, че ще изяви желанието си да напусне испанския клуб, в случай че „ белия балет” оформи прехвърлянето на Кристиан Ериксен от Тотнъм през зимата.

Вече един път колумбиецът напусна „ Сантиаго Бернабеу”, откакто направи две години чартърен с Байерн Мюнхен, откакто точно Зинедин Зидан отхвърляше да го избира тогава за стартовия си състав.

От началото на този сезон Хамес пък стана основен състезател в тима на „ лос бланкос”, записвайки седем мача във всички съревнования до момента. Информациите за привличането на Ериксен през зимата обаче очевидно са изнервили плеймейкъра, който е предизвестил, че ще изиска неотложен трансфер през идния януари.

Очаква се Ериксен да коства към 40 милиона евро през зимата, а Реал Мадрид вероятно ще даде тези пари на Тотнъм, с цел да има датския полузащитник.

Шефовете на лондонския отбор ще опитат да вземат някакви пари за своя футболист, чийто договор изтича след края на сезона и по този метод ще стане свободен сътрудник през юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР