Халфът на Ювентус и националния отбор на ФранцияПол Погба разкри

...
Халфът на Ювентус и националния отбор на ФранцияПол Погба разкри
Коментари Харесай

Погба: Искам да направя за Юве това, което са правили Пирло, Буфон и Киелини

Халфът на Ювентус и националния тим на ФранцияПол Погба разкри за какво се е върнал в “Старата госпожа ” след дълги години в Манчестър Юнайтед.
 Погба и Киеза могат да се завърнат след месец Погба и Киеза могат да се завърнат след месец
" На тифозите мога да обещая, че ще работя доста крепко, с цел да се завърна на терена, колкото се може по-скоро. И с цел да оказа помощ на отбора да се върне към успехите, които заслужава. Сърцето ми направи избор да се върна тук. Беше точният миг да се завърна в Ювентус. Последните три години в Манчестър, частично и поради травмите, не минаха по този начин, както ми се искаше. Към това се прибавя и фактът, че Юве не завоюва купата в последните две години. Така че е предизвикателство и за двете страни. Искам още веднъж да надвивам ", формулира желанието си французинът в изявление за списание GQ.

" Винаги съм имал доста близки връзки с Алегри - хубави, почтени. Той ме познава и постоянно ме е насърчавал, когато сме работили дружно. Когато бях в Манчестър, отново запазихме контакт и сме говорили доста. Първия път, когато бях в Ювентус, бях по-млад и нямах настоящия опит. Оттогава израснах като човек и футболист - имам брачна половинка и две деца, завоювах международната купа с Франция, Лига Европа с Манчестър Юнайтед, играх с огромни футболисти. Сега поемам по-голяма отговорност от времето, когато бях млад и към мен имаше по-опитни играчи. Гледам се и си споделям, че съм станал футболист като Пирло, като Буфон, като Киелини. Сега остава да направя за Ювентус това, което те са правили ", добави Погба.

" За мен шампионата на Италия постоянно е било измежду най-сложните. Много е мъчно да печелиш и изключително за тим като Ювентус, от който се чака непрекъснато най-хубавото. В Премиър лийг сега тимовете имат икономическа мощ, която няма еквивалент. Това е главната разлика. Но няма огромна разлика сред Манчестър Юнайтед и Ювентус - когато си в огромен тим, играеш за огромен тим. А Ювентус постоянно е бил най-големият в Италия ", приключи той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР