Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде голямо интервю пред

...
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде голямо интервю пред
Коментари Харесай

Модрич обсъди титлата, Рамос, Азар, Бензема, Кристиано, Зидан и своето бъдеще

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде огромно изявление пред “Спортске новости”, в което приказва на разнообразни тематики. Представяме ви най-интересните от тях.

За купата в Ла Лига

Просто съм изпълнен с благополучие и удовлетворение от втората ми купа на Испания. Вече имам 16 трофея с Реал, от които 4 са в Шампионската лига, само че тази купа в Ла Лига ме направи изключително щастлив. Може би тъй като е едвам втората за последните осем години. Определено трябваше да имаме повече трофеи на страната, тъй като загубихме няколко такива по доста неумел метод. Но станалото - станало, човек би трябвало да се любува на сегашното.

За Серхио Рамос

Какво да кажа за него!? Брат ми Серхио е феномен! И не го споделям, тъй като за осем години изградихме толкоз специфични взаимоотношения, че си поддържаме връзка като семейство или че дружно вървим на почивки. Нито поради това, че имахме фантастични футболни прекарвания и триумфи дружно. Рамос е 34-годишна канара, конкурентен е на топ равнище. Когато го гледаш по какъв начин работи върху себе си, става ти ясно какъв брой предан е той и какъв брой е гладен за триумфи. Лидер на тима и най-хубавият бранител в света. Кариерата му споделя всичко за това каква класа е той.
Luka Modric habló sobre Ramos, Hazard, Cristiano y todos los aspectos del Madrid campeón https://t.co/Kgr6iQyLAR
— AS USA (@US_diarioas) July 22, 2020
За Еден Азар

Той е огромен състезател! Харесваше ми да го виждам в Челси. Реално, откогато дойде, нямаше шанс с травмите. Аз самият прекосих през този стадий на високи упования и акомодация, тъй че му споделих, че просто би трябвало да е толерантен. Класата му е прекомерно огромна, действително се нуждаем от неговите знания, само че е основно той да е във форма. Ако е подготвен за Манчестър Сити, ужасно. Ако ли не, най-важното е да е изцяло здрав за началото на новия сезон през септември.

За Карим Бензема

Карим е огромен нападател, с който е наслаждение да играеш. Разбирането му за играта, придвижването му, методът, по който нарушава салдото на противниковата отбрана, са специфични. Бензема постоянно е вършел огромна работа за тима и се веселя, че сега получава голям брой овации и огромно наслаждение за признанието на класата му.
Modric: " Its not necessary to discuss how important Cristiano was for Real Madrid. But I must say that we were not overwhelmed by the fact that he was not there in the sense that we could not have the same ambitions. We were convinced that we would continue to win without him. " pic.twitter.com/zeAfUfTZ9R
— M•A•J (@Ultra_Suristic) July 22, 2020 За Кристиано Роналдо

Няма потребност да обсъждаме какъв брой значим беше Кристиано за Реал. Но би трябвало да кажа, че не ни тежеше обстоятелството, че поради неговата липса нямало да можем да имаме същите упоритости. Бяхме уверени, че ще продължим да печелим и без него, тъй като, без значение от силата на индивида, тимът постоянно е над всичко и най-голямата мощ.

За Зинедин Зидан

Зидан за следващ път сподели, че е огромна персона. Придава успокоение и е доста правилен в близостта си с играча. Винаги има такива, които не играят, колкото им се желае. Не са удовлетворени и това има значение. Но фокусът на треньора е съдействал за това всички да се усещат част от тима и да одобряват своята обстановка. В тази съблекалня всички са положителни хора, никой не основава проблеми поради персонални претекстове, няма гнили ябълки.
Luka Modri: " I'm completely certain that I will play for Real Madrid at least until June 2021. After that, I will speak with the club and I'm sure we'll make the right decision. I want to retire here, Real Madrid is my home. " [Sportske Novosti] pic.twitter.com/9XKv3WqH5O
— Madrid Zone (@theMadridZone) July 22, 2020 За завършек на кариерата в Реал Мадрид

Кой не би го желал? Но следва да забележим дали клубът го желае. Реал е моят дом, само че Реал взема решение кое е най-хубавото за клуба. Знам, че халфовете и нападателите рядко остават тук до 35-годишна възраст. Аз съумях, като това не беше даденост. Заслужих си го с работата и държанието ми. Ако Реал реши, че към този момент не съм същият, подготвен съм за тази нежелана алтернатива. Нищо не би трансформирало моите усеща към клуба. Въпреки това, желая да разбия стандарта, че Реал няма самообладание да пристигна края на кариерата на даден футболист след 34 или 35-годишна възраст. Много се трудех, с цел да дойда в Реал, прекосих през всичко и няма да се откажа от този статут елементарно. Ще се боря на терена, с цел да си заслужа своето оставане.

За контракта му с клуба

Какво значи, че ми остава една година от контракта? Това, че единственото несъмнено нещо е, че ще играя за Реал най-малко до юни 2021 година А по-късно? На моята възраст не мисля доста за това какво следва. Ще забележим, дано го караме малко по малко. Напълно съзнавам, че не съм при започване на моята кариера. Но несъмнено чувствам, че към момента има няколко години същински футбол в краката ми. Също по този начин съм 100% сигурен, че към момента желая да играя и че имам същата мотивация за тренировки, битки, победи и титли. Най-важното е здравето ми да не ме изостави. Нов договор? Все още не сме говорили за това и не бързам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР