Халфът на Ница Кефрен Тюрам започва да се превръща във

...
Халфът на Ница Кефрен Тюрам започва да се превръща във
Коментари Харесай

Ливърпул концентрира все повече внимание върху Кефрен Тюрам

Халфът на Ница Кефрен Тюрам стартира да се трансформира във все по-реална трансферна цел за Ливърпул. Според „ Индипендънт “ мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп вижда в лицето на 22-годишния наследник на френската легенда Лилиан Тюрам най-удачната опция на Джуд Белингам. Медиите в Англия настояват от известно време, че Ливърпул се е отказал от халфа на Борусия (Дортмунд), който преди беше цел №1 на Клоп, с цел да може да притегли двама играчи в халфова линия за парите, които клубът би похарчил единствено за Белингам.

„ Индипендънт “ твърди, че Клоп желае халфове, които са подготвени да тичат доста и да имат нужната сила, съчетана със способността да бъдат извършване тактическите условия на германеца. На „ Анфийлд “ считат, че Кефрен е точно подобен вид футболист.

Световният първенец Алексис Мак Алистър също е състезател, към който Клоп демонстрира сериозен интерес. Имената на Райън Гравенберх, Конър Галахър, Мейсън Маунт, Жоао Палиня, Адриен Рабио и Матеус Нунеш също се упоменат от другите източници като евентуални прехвърляния цели на Ливърпул.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР