Халфът на националния отбор на АвстралияКамерън Девлин не изигра нито

...
Халфът на националния отбор на АвстралияКамерън Девлин не изигра нито
Коментари Харесай

Неизползвана резерва на Австралия си тръгна от Катар с фланелката на Меси от юбилейния му мач

Халфът на националния тим на АвстралияКамерън Девлин не изигра нито една минута по време на Световното състезание в Катар, само че заслужи една от най-големите награди, като съумя да се снабди с фланелката на аржентинската суперзвезда Лионел Меси след осминафинала сред двата тима. Девлин, който е състезател на шотландския Хартс, съумя да направи това незабавно след загубата на " кенгурата " с 1:2 в мач номер 1000 на Меси, в който той съумя да се разпише.

" Излязох на терена и първо утеших всички играчи, а по-късно стиснах ръката на Меси. Никой не сподели нищо и пробвах шанса си, като споделих " ще се забележим вътре " и по този начин стана ”, показа Девлин пред репортерите на летището в Сидни. На видеоклип се вижда по какъв начин съблеченият Меси му подава фланелката си и на собствен ред взима неговата. " Исках някой от момчетата да има първа опция, само че никой не се възползва. Тогава си споделих: " Защо не? " ", добави 24-годишният Девлин.

" Не знам дали фланелката ми ще бъде на стената му или ще остане на пода в съблекалнята, само че това не ме тормози, значимото е, че аз имам неговата. Дори съм сюрпризиран, че взе моята. Той несъмнено не знае кой съм аз, само че е задоволително благ и непретенциозен, с цел да покаже почитание ", счита халфът. Девлин призна, че ще пази фланелката на Меси вкъщи си и татко му ще се грижи за нея. " Не мисля, че той ще ми разреши да я докосна повече ", приключи австралиецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР