Халфът на Милан Лукас Пакета изрази привързаността си към клуба.

...
Халфът на Милан Лукас Пакета изрази привързаността си към клуба.
Коментари Харесай

Пакета: Милан е моят дом

Халфът на Милан Лукас Пакета изрази привързаността си към клуба. Бразилецът посочи, че без значение от спекулациите за негов трансфер след края на сезона, желанието му е да остане на " Сан Сиро ".

" Милан е моят нов дом. Надявам се постоянно да съм благополучен тук и ще давам всичко от себе си, с цел да реализира триумфи с този исторически клуб. Харесва ми да съм част от Милан, харесват ми храната в Италия и красивият език. Разбира се, Бразилия ми липсва, най-много поради фамилията и приятелите ", показа Пакета в изявление за страницата на " росонерите " в Instagram.

" Преди мач обичам да си пущам музика, само че най-голямата мотивация е това да облека фланелката на Милан. Първият ми гол значи доста за мен. Щастлив съм в Италия и се надявам да играя по-редовно, с цел да покажа качествата си и да съм потребен за тима ", добави бразилецът.

През януари той беше свързван с възможна замяна с Ювентус, включваща Федерико Бернардески. В последните дни пък се приказва за интерес към него от страна на Пари Сен Жермен и Фиорентина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР