Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отново имаше ключова роля

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отново имаше ключова роля
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш изравни постижение на Кристиано Роналдо

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш още веднъж имаше основна роля при равенството 2:2 с Лестър. Той означи гол и асистира за другия на своя отбор, въпреки това да не се оказа задоволително за триумф на " Червените дяволи ". Попадението, което означи, бе 10-о за Фернандеш през този сезон, като по този начин той стана първият португалец след Кристиано Роналдо с най-малко 10 гола в Премиър лийг в рамите на един сезон.

Роналдо имаше по-трудно начало на " Олд Трафорд ", като едвам в четвъртия си сезон в клуба стартира да демонстрира най-хубавото от себе си, когато приключи със 17 гола. Той продължи със мощните си изяви и в идващите два сезона, в които приключи с 31 и 18 попадения, преди да бъде продаден на Реал Мадрид.

Фернандеш бе притеглен в средата на предишния сезон и незабавно се трансформира в основна фигура за тима, като приключи сезона с 8 гола в Премиър лийг и общо 11 във всички шампионати. Той пордължава със мощните си изяви и през тази акция, като е моторът на тима в средата на терена, а също така е извънредно потребен и в предни позиции, като е водещ голмайстор на тима със своите 10 гола в 14 мача досега.

Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Лестър Сити 2:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР