Халфът на Лудогорец - Педро Нареси, говори преди утрешния мач

...
Халфът на Лудогорец - Педро Нареси, говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Педро Нареси: Мачът с Нордселанд може да определи втората част от сезона ни

Халфът на Лудогорец - Педро Нареси, приказва преди утрешния мач с Нордселанд от Лига на конференциите. При победа " орлите " ще продължат в елиминационната фаза на шампионата. 

„ Това ще бъде край. Който и да победи, има обезпечено присъединяване в идната фаза. Това е значим мач, защото е последния преди зимната пауза. Решаващ мач, който може да дефинира втората половина от сезона ни. Очакваме да изиграем страховит дуел. Познаваме страхотния неприятелски тим, само че знаем, че сме способни да излезем с победа и класиране “, съобщи халфът пред бразилското издание Vavel.

„ Без подозрение това е най-балансираната група в тазгодишното издание на Лигата на конференциите, като тим с 10 точки може да не стигне до идната фаза. Постигнахме страхотни победи, които ни дадоха условия да играем решителен мач като домакини. Зависим единствено от нас. Вярвам, че нашето завръщане се дълги значително на метода, по който започнахме да играем, както и фокуса ни и подготовката ни мач за мач “, сподели още Нареси. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР