Халфът на Лудогорец Лукас Саша говори пред бразилското издание torcedores.com

...
Халфът на Лудогорец Лукас Саша говори пред бразилското издание torcedores.com
Коментари Харесай

Лукас Саша: Оставам в Лудогорец още една година

Халфът на Лудогорец Лукас Саша приказва пред бразилското издание torcedores.com за престоя си в Разград и интервала като младеж на Коринтианс.

“На 28 години съм и ми остава още един сезон от контракта с Лудогорец. Възнамерявам да го извърша. След това обаче мисля да подпиша различен добър договор. Може би ще продължа в европейския футбол, в различен тим, само че нищо не се знае. Отворен съм и към оферти от Бразилия. Ще приказвам със фамилията си и ще преценим”, сподели някогашният състезател на ЦСКА.

“През 2009 година играех за Коринтианс в неофициални шампионати. Отборът обаче се завърна в елита и взе доста попълнения, заради което за мен не остана място. Така и не съумях да дебютирам в представителния тим, само че пък след това направих добра кариера в Европа. Далеч съм от родината, само че ми харесва да играя в чужбина”, добави Саша.

Полузащитникът записа 27 мача в елита през миналия сезон, като беше титуляр в 17 от тях. Взе присъединяване и в 7 срещи в евротурнирите. Бразилецът бе употребен и като десен бек.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР