Механик е издал жизненоважно предупреждение към водачите за повреда в

...
Механик е издал жизненоважно предупреждение към водачите за повреда в
Коментари Харесай

Механик обяснява предупредителен знак за неизправност на автомобила, който никога не трябва да се пренебрегва от шофьорите

Механик е издал жизненоважно предизвестие към водачите за щета в спирачката, която може да докара до скъпи поправки и да усили риска от акцидент.

Крейг е монтьор в Walsall Wood Tire & Service и се трансформира в шлагер в TikTok поради потребните си препоръки за поддръжка на коли. В последния си клип моторният специалист разкрива елементарен трик за забелязване, в случай че спирачен уред е затънал, което може да спести на водачите пакет в дълготраен проект.

Крейг споделя: „ Ако желаете да разберете дали спирачните апарати не работят вярно, най-лесният вид е да повдигнете ъгъла на транспортното средство и с отпуснати спирачки да видите какъв брой елементарно можете завъртете това колело. Сравнете го с другата страна [на колата], с цел да му дадете някаква насочна точка. Очевидно това няма да ви помогне, в случай че и двата шублера са обвързващи, само че в случай че имате проблем единствено на единия ъгъл, има възможност. дали това ще ви даде отговора, от който се нуждаете. "

Пренебрегването на транспортно средство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР