Халфът на Левски - Мартин Райнов говори пред клубната телевизия

...
Халфът на Левски - Мартин Райнов говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Мартин Райнов: Купата е голямата цел на Левски, всеки от нас трябва да бъде капитан без лента

Халфът на Левски - Мартин Райнов приказва пред клубната телевизия по отношение на " синята " подготовка в Умаг, както и задачите на столичния гранд през пролетния полусезон. Райнов призна, че огромната упоритост на всички в отбора е спечелването на Купата на България. Ето какво сподели той:
 Левски се нуждае от победи на трансферния пазар
Левски се нуждае от победи на трансферния пазар

Това e отправната точка за положителна футболна пролет на " Герена "

" Нормално се усещам като за подготовка. Периодът е с огромни натоварвания за нас. Тук сме, с цел да свършим работа, да се подготвим за шампионата и да печелим. Тази подготовка ще ни е ползотворна, тъй като имаме потребност да бъдем по-добре физически в мачовете.

За мен всички мачове са значими, даже и на тренировки е значимо да спечелвам. След загубата от Домжале всеки беше сърдит. Трябва да се стремим към победи във всеки дуел. Искаме да играем добре и да печелим.

Смятам, че младите се стараят във всяка подготовка. Мъжката подготовка е малко по-различна, не мога аз да им давам оценки. Опитваме се да им оказваме помощ и по-бързо да влизат в темп и да израстват. Свикнах с условията на Стоянович - той желае офанзива и да печелим. Искам да виждам Левски победител. И 1:0 да е, даже и грозно, значимо е да сме спечелили. Моето предпочитание беше да си опитам шанса в чужбина. Офертите, които пристигнаха реших, че не са положителни за мен. От България също имах оферти, само че щом Левски ми бяха оставили отворена врата, нямаше по какъв начин да отида в различен тим, щом Левски ме желае.
 Левски рестартира интереса си към Преслав Боруков
Левски рестартира интереса си към Преслав Боруков

" Сините " с още веднъж ще се пробват за своя младеж

Не знам за какво избрах №4, Горанов ми сподели, че ще ми бъде на шанс. Лентата е отговорност, само че нашият капитан е Ники Михайлов. В Левски всеки би трябвало да бъде капитан без лента. Очаквам с неспокойствие мача с Берое за Купата. Очаквам победа. Купата е нашата цел, само че имаме и състезание, където би трябвало да приключим колкото се може по-напред. Не отива на Левски настоящето място. Голямо " Благодаря " на почитателите. Даваме всичко от себе си, знаем, че представянето ни не е обикновено за тим като Левски, само че успехите ще дойдат. Работим доста крепко! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР