Халфът на Левски Георги Миланов говори след победата на "Тича"

...
Халфът на Левски Георги Миланов говори след победата на "Тича"
Коментари Харесай

Миланов: Благодаря на феновете, получи се истински празник

Халфът на Левски Георги Миланов приказва след успеха на "Тича " с 1:0. Той похвали варненци за терена и се прицели във финала за Sesame Купа на България с ЦСКА.

"Изключително значим мач за нас, тъй като ние имаме две цели. Засега вървим в добра възходяща линия, потрудихме се доста, на моменти страдахме за тази победа, във Варна тежко се играе. Искам да поздравя домакините - за първи път играя на подобен отличен терен, имаше борба, футбол, всичко. Искам да благодаря на нашите почитатели, за страхотната поддръжка, получи се същински празник на този ярък празник. Свикнал съм да получавал ритници, освен по нашите терени, притискам зъби, остана малко, ще дадем всичко за най-важния мач ".

"Ще има хубаво въодушевление в този момент в самолета, с който се прибираме. Радостен съм, че и на рождения ми ден, и на именния ми ден побеждаваме, възприятието е двойно, щастлив съм, момчетата се постараха да получа един прекрасен подарък, към този момент всичко е по проект. През тази година мисля, че имаме единствено една загуба, от Лудогорец за шампионата по безразсъден метод, в страхотна серия сме. Не би трябвало да се главозамайваме, имаме седем-осем дни до финала, ще създадем всичко по силите си да зарадваме нашите почитатели и да спечелим купата ", сподели Георги Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР