Халфът на Левски Филип Кръстев може да продължи кариерата си

...
Халфът на Левски Филип Кръстев може да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Стандард се включва в битката за Филип Кръстев

Халфът на Левски Филип Кръстев може да продължи кариерата си в белгийския гранд Стандард (Лиеж), написа локалното издание Voetbal.

Според информацията този клуб ще притегли българския национал чартърен от различен белгийски отбор - Ломел, който държи правата му. 21-годишният футболист има контракт с Ломел до лятото на 2025 година, само че се чака той да бъде удължен до 2027 година

" Кръстев ще укрепи състава на Стандард (Лиеж), който през идващия сезон се чака да има доста съществени упоритости. Тимът възнамерява няколко прехвърлянето, с които да съкрати разликата с първите отбори в шампионата и даже да се бори за нещо по-съществено ", написа в материала.

През предходната седмица пък излезе информация, че към Кръстев има отправена оферта и от гръцкия Арис (Солун). Футболистът и сътрудникът му Николай Жейнов сега я преглеждат. Към играча има интерес и от други клубове от чужбина.

За момента единственото ясно е, че 21-годишният халф няма да остане на " Герена " след края на сезона. Основната причина е напускането на Станимир Стоилов, който го притегли в клуба и възроди кариерата му.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР