Халфът на Левски Дарлан залага и на индивидуални тренировки. Бразилецът

...
Халфът на Левски Дарлан залага и на индивидуални тренировки. Бразилецът
Коментари Харесай

Дарлан решен на всичко, за да се наложи в Левски

Халфът на Левски Дарлан залага и на самостоятелни тренировки. Бразилецът не стопира със заниманията и постоянно натъртва на възстановяване на физическата си кондиция.

25-годишният футболист разгласява фотография в една от обществените мрежи, на която сподели, че е пробягал над 5 км в парк, намиращ се наоколо до дома му. Дарлан остана изненадващо отвън групата в последните два дуела на сините - дербитата с Лудогорец (0:1) и ЦСКА (1:1), написа " Тема спорт ".
 Роналдо се трансформира в жокера на Костов
Роналдо се трансформира в жокера на Костов

Вижте статистиката

Основната причина е, че на " Герена " са запълнени квотите за играчи без паспорти от Европейски Съюз - пет, а тези футболисти при столичани са шест и един би трябвало да остава отвън групата. Халфът изигра отличен дуел при успеха над Славия с 2:0, като асистира за откриващото попадение на Роналдо, само че в упоменатите мачове Николай Костов реши да не разчита на него.

От началото на сезона 25-годишният футболист има едвам четири срещи в Първа лига и още толкоз в евротурнирите, само че това не го демотивира, а в противен случай - Дарлан има голямото предпочитание да се потвърди и да успее да се наложи в Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР