Халфът на Левски Антони Белмонт беше избран за играч на

...
Халфът на Левски Антони Белмонт беше избран за играч на
Коментари Харесай

Антони Белмонт: Всички в Левски сме едно цяло, през миналата година не беше точно така

Халфът на Левски Антони Белмонт беше определен за състезател на 7-ия кръг от Първа лига. Френският футболист вкара единственото попадение при успеха на " сините " над Берое с 1:0.

" След промяната на треньора се трансформираха тренировките - по-различни и по-интензивни са. Треньорът има друг метод към нас. Философията му за футбола като цяло също е друга.

Това, което вършим сега е заричане за бъдещето. В момента Левски наподобява като мощен тим.

Всички сме другари. Уважаваме се. Тази година сме едно цяло. Няма групи. Може би предходната година имаше такива предпоставки. За това оказва помощ и треньорът, който кара всеки да се усеща значим ", сподели той.

 Снимка 377844
Източник:

" За мен това беше първо излизане от Франция. Имах малко проблеми. Тази година се усещам по-добре. Надявам се, че това си проличава и се надявам на по-добър сезон с Левски.

Габриел Обертан е като мой ментор, човек, който ме взе под крилото си. Също Аймен Белаид, тъй като когато пристигнах в България даже не говорех британски и постоянно е добре, когато имам съотборници, които приказват френски. Обертан несъмнено е водач в Левски , само че колективът също е значим. Мисля, че всеки един от нас се пробва да пораства около него. Той е индивидът, който задава някакъв темп в Левски.

Чух към този момент, че се играе мъчно против Локомотив в Пловдив. Ние се готвихме доста добре през седмицата и желаеме да продължим победната си серия. Съзнаваме, че мачът ще е комплициран и не си вършим илюзии, че ще е елементарно.

 Левски бърза да преподпише с Габриел Обертан
Левски бърза да преподпише с Габриел Обертан

Договорът на французина изтича в края на сезона

Основните съперници са познати - Лудогорец и ЦСКА. Ние тази година ще се опитаме да създадем нещо огромно. Имаме цел всички в тима в края на сезона да вземем купа ", добави Белмонт.

" Искам категорично да подчертая, че в никакъв случай не съм съжалявал, че съм в Левски и че съм избрал Левски, а че имах сложна година. За мен Левски беше напълно умишлен избор. Преди да избера офертата на Левски, мислих доста, това не е случка. Дори сложните моменти предходната година бяха предстоящи, тъй като са част от кариерата на един футболист.

Ето сега Левски е преди всичко, по-добре сме като тим и аз се усещам по-добре и се надявам, че по този начин ще продължим ", приключи французинът.

 Снимка 377843
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР