Халфът на Левски Андриан Краев може да се прости скоро

...
Халфът на Левски Андриан Краев може да се прости скоро
Коментари Харесай

Конкуренцията в Левски удря по талантлив халф

Халфът на Левски Андриан Краев може да се елементарни скоро с титулярното си място, пишат сътрудниците от temasport.com. Полузащитникът е неоснователен по време на зимната подготовка. Играта му не бе на равнище и в последната контрола против Пирин (Благоевград), извоювана с 3:1. След спаринга треньорът Станимир Стоилов имаше съществени забележки към представянето на тима и ритъма на игра. Столичани действаха доста по-бавно и монотонно, в сравнение с го правеха по време на инспекциите в турския курорт Белек.

През есенния полусезон точно Стоилов бе индивидът, който постави Андриан на вярното място, като го върна като отбранителен халф. Преди това Живко Миланов го пускаше зад нападателя, а в някои дуели го ползваше даже на върха на офанзивата. Под управлението на Мъри Краев, който през днешния ден ще чества 23-тия си рожден ден, направи огромна крачка напред. Той обаче е от тези, които не прогресират по време на подготовката. Напротив – има застой, а може да се приказва и за оттегляне. Към момента Краев е единственият характерен отбранителен полузащитник на Левски. Скоро обаче това може да се промени и на този поста да заиграе Хосе Кордоба. В момента панамецът работи в центъра на отбраната до Ноа Сонко Сундберг. Но когато нидерландецът Келиан ван дер Каап е изцяло подготвен за игра, то Кордоба може да бъде изместен по-напред и да измести Краев от единайсеторката.

Хосе дойде в Левски след началото на акцията по гледище на Станимир Стоилов. Той се показва мощно в контролите – има два гола. Срещу Пирин (Бл) сподели, че има и отличен взор върху играта – пусна страховит извеждащ пас към Билал Бари за третото попадение в мрежата на орлетата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР