Хаким Зиеш е затворена страница за националния отбор на Мароко

...
Хаким Зиеш е затворена страница за националния отбор на Мароко
Коментари Харесай

Кариерата на Зиеш в националния отбор на Мароко приключи

Хаким Зиеш е затворена страница за националния тим на Мароко под управлението на Вахид Халилходжич, безапелационен бе селекционерът на тима на конференция през днешния ден. Причина за това са съмненията на треньора, че футболистът на Челси е симулирал травма по време на паузата за национални тимове предишния юни.

Зиеш и крайният защитник на Аякс Амстердам Нусаир Мазрауи не бяха извикани в състава на Мароко и за международните квалификации сред септември и ноември. Тогава тимът завоюва всичките си шест мача в груповата фаза и се класира за елиминациите през месец март.

"Той не е човек, на който може да се разчита да избави националния тим. Не бих повикал човек, който може да пречупи духа в съблекалнята, пък в случай че ще и да се споделя Лионел Меси. Вече съм му прощавал два пъти, а трети няма да има. И на мен не ми е елементарно, само че би трябвало да има почитание към националния тим и неговия селекционер ", съобщи Халилходжич след завръщането на тима на родна земя. Мароко отпадна на четвъртфиналите на Купата на африканските народи след загуба против Египет.

"Разочаровани сме от отпадането. Последните дни бяха тежки, само че аз съм оптимист за бъдещето на този тим. Ще продължа да давам всичко от себе си и се надявам да стигнем до международните финали ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР