Хакерите, които преди седмица организираха мощна кибератака срещу английския Манчестър

...
Хакерите, които преди седмица организираха мощна кибератака срещу английския Манчестър
Коментари Харесай

Хакери продължават да изнудват Манчестър Юнайтед

Хакерите, които преди седмица проведоха мощна хакерска атака против британския Манчестър Юнайтед, изнудват клуба за милиони лири.

Тогава от " Олд Трафорд " дефинираха акцията като " комплицирана интервенция на проведени нарушители ", само че по-късно успокоиха почитателите, че са взети ограничения, с цел да бъдат лимитирани вредите, и няма приключване на персонални данни на последователите или клубните членове.

Тимът нае отбор от движимости механически специалисти, с цел да се оправи с офанзивата. В четвъртък " Националния център за киберсигурност " съобщи, че също се пробва да помогне на клуба в тази обстановка.

Вестник " Дейли Мейл " твърди, че киберпрестъпниците към момента имат надзор върху компютърните системи на клуба и изнудват Манчестър Юнайтед, заплашвайки че разполагат с задоволително сензитивна информация за почитателите и звездите на отбора, която ще придобие гласност, в случай че не получат това, което желаят.

Според законодателството клубът също така може да бъде санкциониран със сериозна сума за това, че не съумял да отбрани персоналните данни на почитателите. Споменаваните суми са сред 9 и 18 милиона паунда или 2% от годишните доходи.

Все още няма друга подробна информация за това кой стои зад офанзивата и какъв е размерът на откупа, който са поискали хакерите.
 Контузиите на Погба отново тормозят треньорския щаб на Юнайтед
Контузиите на Погба отново тормозят треньорския щаб на Юнайтед

Шансовете му да играе против Саутхямптън не са изключително огромни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР