Хабиб Нурмагомедов ще се върне в октагона за още един

...
Хабиб Нурмагомедов ще се върне в октагона за още един
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов ще се завърне за още една битка, ето защо

Хабиб Нурмагомедов ще се върне в осмоъгълника за още един дуел в блестящата си кариера. Въпреки че не е публично, има две аргументи, които почитателите могат да вземат за 100-процентова индикация. Първо, той към момента се води първенец в лека категория и Дейна Уайт не счита, че той е завършил. Второ, Хабиб се похвали с 47-ия даден допинг тест в програмата на американската антидопингова организация USADA.

Няма причина дагестанецът още да е в регистрите, в случай че е " пенсиониран ", тъй като никой не би си предизвикал неудобството да рапортува всеки ден къде ще се намира и да би трябвало да съблюдава професионалния състезателен режим. За допинг може да те заловен и при две чаши кафе, тъй че елементарният живот е доста " по-опасен " от този на професионалния състезател.

Хабиб театралничи за фотография в обществените мрежи при даването на 47-ия допинг тест в кариерата си и разяснява, че би трябвало да се замислим какво значи това число, насъбрано от 2015 година насам. Но по-скоро почитателите трябваше да се замислят за какво би си го предизвикал, в случай че няма желание да се върне в клетката, защото процедурата при завръщане в регистрите на USADA е много прецизна и лишава доста време, с което би трябвало да се преценява всеки искащ да възобнови боевете си.
View this post on Instagram

По този метод почитатели и публицисти " разкриха " слуховете за завръщането на Брок Леснар първия път, когато се тръбеше, че ще се изправи против Даниел Кормие. Говореше се, че Леснар ще се завърне и след 10 месеца ще се бие с DC, единствено че срокът е прекомерно къс, точно поради протокола на USADA. Когато един състезател възобновява кариерата си, би трябвало да се впише още веднъж в регистрите на USADA и да бъде тестван шест месеца, преди да стъпи публично в осмоъгълника.

В случая на Леснар той даже имаше неизтърпяно наказване за допинг след борбата с Марк Хънт и трябваше да свърши и това. Така че нямаше по какъв начин дуел с Кормие да се случи в 10-месечен интервал, по тази причина и останахме единствено с голите обещания.

Ако не си бил тестван позитивно в кариерата си, срокът при USADA за завръщането ти може да е по-малко от 6 месеца, примерно 4. Това обаче също е относително дълъг интервал и всеки войник би трябвало да го има поради, когато възобновява кариерата си. Например, през септември Антъни Джонсън разгласи, че ще се завърне, само че поради USADA ще може да се бие най-рано през февруари 2021 година.

Props to, for doing all of the little things to insure he’s been compliant over 14 years of USADA testing and 84 tests (50 under UFC program). As he noted today, this is a stamp of approval on an already storied career, that he did it the right way.
— Jeff Novitzky (@JeffNovitzkyUFC) Затова в този момент Хабиб очевидно е осъзнал, че ще му е по-трудно да реши да се бие още веднъж през 2021, в случай че просто остане в регистрите на антидопинговата организация. Друго пояснение мъчно може да се предложи, тъй като надали задачата му е да заслужи подарък суитчър от USADA с цифрата 50, каквито организацията раздава на бойците " за модел на подражателство ". Така че надали е поради юбилейния негативен тест.
Daniel Cormier honored for 50 clean USADA tests
— Mike Bohn (@MikeBohnMMA)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР