Gymkhana GRiD унищожава гуми и рекорди. Уникалният състезателен формат включва

...
Gymkhana GRiD унищожава гуми и рекорди. Уникалният състезателен формат включва
Коментари Харесай

Кристоферсон и Уудхам спечелиха Gymkhana Grid 2017

Gymkhana GRiD унищожава гуми и върхове. Уникалният спортен формат включва суперколи, дрифт машини, фабричен конструирани раликрос коли и любителски зверове, които разделят едно и също трасе в търсене на най-бързия и акуратен водач от всички.

Изминаха 12 напрегнати месеца от последното издание на GRiD, което се организира в южната ни съседка Гърция и по-точно в митичния град Маратон покрай Атина. Тази година общо 50 запалянковци нахлуха в Карнивал Сити, Йоханесбург, с цел да покажат уменията си в едно откаченото и занимателно моторспорт събитие за годината.



Феновете по трибуните и 3-те милиона фенове, които гледаха шоуто онлайн в интернет, станаха очевидци на напрегнати дуели, пушек от изгорели гуми и пилотиране от извънземна класа. Следите, оставени върху асфалта, ще припомнят дълго време за 3-те дни свиреп екшън, който завладя лудия курорт в покрайнините на Йоханесбург.



В клас 4х4 на подиума застанаха новият международен раликрос първенец Йохан Кристоферсон, спечелилият от предходната година Петер Солберг и съотборникът на Кен Блок в отбора на Hoonigan Racing Division – Андреас Бакеруд. В категория задно предаване Люк Уудхам преодоля редица механически проблеми, само че още веднъж бе най-бърз и стана най-успелия играч в Gymkhana GRiD с 4 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР