Гуша за гуша се хванаха депутатите от ГЕРБ и от

...
Гуша за гуша се хванаха депутатите от ГЕРБ и от
Коментари Харесай

Екшън в ефир! ГЕРБ и БСП се хванаха за гушите за шуробаджанащината! Стигнаха чак до романа Тютюн на Димитър Димов

Гуша за гуша се хванаха депутатите от ГЕРБ и от Българска социалистическа партия Тома Биков и Стоян Мирчев в утринния блок на Нова телевизия. Повод беше шуробаджанащината при назначенията във властта, написа Пик.

 

" Българска социалистическа партия излязоха на конференция и си изкараха яда върху нас за това, че са арестували брата на техен народен представител. Нямахме желание да разясняваме обстановката дали националният им представител да си подава оставката, не е наша работа ", сподели Тома Биков. И упрекна социалистите в двоен стандарт - когато ставало дума за техен човек, той се смятал за почтен до доказване на противното, а хората от ГЕРБ били отговорни априори.

" При роднинските връзки, които ние изнесохме на ГЕРБ - и в Хасково, и на други места, тях става дума за доста пари. А братът на нашия сътрудник да си понесе своята отговорност. Още повече, че Георги Стоилов споделя, че не поддържа доста положителни роднински връзки с брат си. Тук не става дума за разпределение на публичен финансов запас, за какъвто става при ГЕРБ. А за престъпен случай ", отвърна депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев. 

" Съгласен съм, че всеки има родственици и не може да носи отговорност за тях. Българска социалистическа партия показва случая с брата на Георги Стоилов като в романа " Тютюн ". Единият брат капиталист, другия - болшевик ", скочи Тома Биков. Той разяснява и случая, който повдигна соцдепутатът Таско Ерменков, че шефът на Държавната организация за разузнаване е втори братовчед на Бойко Борисов. " Директорът на Агенцията за разузнаване, вижте какви служби намесваме към този момент, излезе и сподели, че няма никакви роднински връзки с премиера. Таско Ерменков, който има искания, че е бил шпионин преди време, ми идва повече. Ако всички разузнавачи са били като него, ми е ясно за какво системата се срина ", отсече Биков. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР