Гуинет Полтроу призна, че се готви да скърби“ за загубата

...
Гуинет Полтроу призна, че се готви да скърби“ за загубата
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу признава, че изпитва „дълбоко чувство за предстояща скръб“, докато се подготвя синът Моузес, на 17, да напусне дома си и да отиде в колежа: „Бях определена от майчинството“

Гуинет Полтроу призна, че се готви да „ скърби “ за загубата на сина си Моузес, когато той отиде в лицей тази есен (на фотографията със сина си в обява, която тя показа този месец) 

Описвайки своите „ комплицирани " страсти, Гуинет продължи: „ Бях толкоз дефинирана и толкоз изпълнена от майчинството. Беше някак централно... беше като централно нещо... Дори не знам по какъв начин да го дефинирам! Това е като водещата мощ. Това е, към което се връщам.

Въпреки че тя призна, че е отказвала обществени проекти с другари, с цел да се възползва оптимално от времето, което й остава с Моузес, тя добави, че в някои връзки това е „ вълнуващо “, тъй като това ще бъде първият път от две десетилетия, че тя не е „ задължена към учебен календар “.

По-рано този месец Гуинет показа рядка фотография с Моузес, откакто почитател я помоли да разгласява своя „ обичан “ кадър със сина си.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР