Гуинет Полтроу е от известните личности, към които постоянно има

...
Гуинет Полтроу е от известните личности, към които постоянно има
Коментари Харесай

Какво държи Гуинет Полтроу в хладилника си

Гуинет Полтроу е от известните персони, към които непрекъснато има интерес. Актрисата дава мотиви за този интерес, несъмнено.

Дали ще бъде стартирането на свещ с " мирис на вагина ", или пък някоя гола фотография от сауната - Полтроу знае по какъв начин да бъде в крайник със протичащото се. Оказва се, че има много хора, които се интересуват от това какво има в хладилника на актрисата. Поне по този начин твърди самата тя.

Нещо, което не е лишено от логичност, тъй като наскоро бе упрекната, че промотира гладуването като метод за поддържане на форма. Във видео, оповестено в профила на компанията ѝ Goop в Instagram, Гуинет Полтроу демонстрира небрежно какво има в хладилника ѝ.

Преди да стартира с разясненията, признава, че го е почистила особено за видеото. И по този начин виждаме, че в хладилника на актрисата има сметана и огромно многообразие от млека. От краве мляко до бадемово мляко.

В хладилника на Гуинет Полтроу можем да намерим и разхладителни питиета, като леден чай, тинктури и вино, несъмнено. Както и кокосова вода, което актрисата твърди, че е обичана на сина ѝ. Колкото до храната, Полтроу съхранява кокосов йогурт, който тя доста обича.

Също по този начин пържени тиквички и останки от вегетариански бургер. Интересното е, че Гуинет Полтроу държи на вратата на хладилника си и околоочния си крем, тъй като твърди, че по този начин резултатът е даже по-добър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР